Fra Cuszo til Narza linjerne

Bjergene fortsætter i ufattelige mange hårnålesving og op over højsletter – nede i smalle dale er højden 3,5 km og oppe på passene og højsletterne 4,5 km højt, som vi kører igennem i 2 uafbrudte dage. Det stadig mest fascinerende er at her lever folk. Her er ingenting, jo naturen, men den giver sgu ikke meget heroppe. Vi kigger tit ned på en stensætning, et lille ler/sten hus med græs på taget og er sikker på den er forladt, men får øje på noget vasketøj, et dyr, eller andet der viser at her er liv. Andre gange kan man ikke se ”gården”, blot nogle dyr, og en hyrde der sidder krybet sammen bag nogle sten han har sat op som læ for den kolde vind. De børn vi møder her er beskidte og vejrbidte i kinderne, og ikke alle kommer i skole.

Bilen går som sædvanlig ringe i højden, men det har vi snart vænnet os til. Alligevel kommer der nogle meninger ud om hvordan bilen klarer sig i højden 🙂 Vi glæder os til at komme nedad og jeg lover hvergang vi endnu engang passerer, ca 4,5 km at nu går det ned. Vi har de sidste 2 hele køredage tilbagelagt beskedne 538 km da bilen, på en nedkørsel, sætter ud i 4,3 km højde ude i ingenting – Det er ikke sjovt idet vi tror det er fordi bilen ikke kan mere – Karenmarie har en Ipad, så hun opdager ingenting 😊 Men til vores overraskelse er vi kørt tørt – suttet 90 liter på 538 km (heldigvis). Vi får for 3 gang brug for vores 20 jerrycan på taget, og når til en by hvor vi kan tanke. Endelig går det nedad, og til aften er vi nået til Narza, og vi mærker at varmen er her i Peru, 31 grader. Næste morgen mærker vi så også vores første angreb af sandfluer. Vi kigger på Narza linjerne, lavet af Narzafolket, linjerne er mystikgjort til at være landingsplads for rumvæsner, men de ligner nu i virkeligheden menneskabte KÆMPE tegninger.

I bunden af stejle dal er vi 3,5 km

Gårde i mere højlandet (4 – 4,5 km), det ser grønt ud på billeder, men det er kun lige hvor huset ligger ellers goldt- det er ganske enkelt imponerende at man lever her.

Narza tegningerne. Ud over disse tegninger er der større linjer som er svære at forklare – det har nok alligevel noget at gøre med landings plads for rumvæsner

2 meninger om “Fra Cuszo til Narza linjerne”

 1. Kære jer tre
  Hold da op nogle oplevelser I får. Vi rejser meget, men ville aldrig opleve det i gør, da I kommer ud og ser noget turisterne ikke ville opleve.
  Jeg føler, jeg er med på jeres rejse og får så mange informationer, om de lande I besøger, så tak for det.
  Vi vil savne jer til familie sammenkomsten, da vi ikke regner med, I kan nå at være i DK til den tid.
  Glæder os til nye opdateringer fra jeres rejse.
  Pas godt på jer og hinanden.

  Kh. Ellen

  1. Ja vi har tænkt på familie sammenkomsten. Det er lidt ærgerligt, da det bestemt er rigtigt godt, men i må hygge jer uden os. Vi savner Danmark mere og mere, men har stadig 2 måneder, og vi kan ligesågodt få alle de oplevelser vi lyster. Godt ske at vejret er noget lort i DK, men landet er det bedste – Gode gamle Danmark :-). Vi oplever simpelthen så meget, så vi først opdager det når vi ser billeder, altid på farten efter noget nyt – videre videre – nogle gange lidt mættet, men så kommer noget nyt der overrasker og bare er godt.
   Hils alle til familie sammenkomsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *