Afgang mod Sydamerika

Den 22 oktober landede vi i Sydamerika, Argentina, Buenos Aires. Flyveturen forløb rigtig fint. Første spændende møde med landet er at mærke temperaturen, og den må vi nok sige skuffede lidt. Det var RIGTIG koldt kl 8 om morgen da vi landede, men foråret er på vej hernede, så det må blive bedre. Her 3 dage efter ligger vi ved poolen på taget, og det er blevet godt 20 grader 🙂

Vores bil der ankommer med skib (afskibet i Hamborg for 4-5 uger siden) er endnu engang blevet meldt yderligere forsinket og ankommer til Montevideo i Uruguay den 3-4 november. Imens tjekker vi Buenos Aires ud, og finder ud af at der ikke er mange der kan tale engelsk. da vi heller ikke kan tale Spansk får vi en udfordring her de næste 7 måneder.

12 meninger om “Afgang mod Sydamerika”

 1. Hej med jer!
  Tak for sidst. Det var hyggeligt at være sammen med jer et par timer inden “take off”
  Vi håber I snarest får jeres køretøj, så planen kan holdes.
  I nævner at kun få taler engelsk og de fleste spansk…… har I prøvet med jysk 🙂
  Her i DK er går det ok. Kommunen står her endnu, men mon ikke det snart kan mærkes at den tekniske borgmester er på orlov.
  Vejrmæssigt, – ja så pisregner det som det har gjort siden sidste jul, så vi kryber indenfor og finder lidt beskæftigelse der.
  Rie arbejder længe i dag (torsdag) som så ofte, så vi kunne godt bruge en pølsevogn i haven.
  I morgen har hun fri , for så at tage på arbejde igen lørdag. Søndag er der barnedåb Christiansfeld, så der skal lige findes en ren skjorte. Jeg vil holde her, med truslen om at vi skriver igen senere.

  1. Hej
   Du rammer lige spot on med det der med at planen skal holde. Vi sidder her på et hotelværelse og kan ikke rigtig finde ud af hvad vi skal lave. Jeg undrer mig over hvorfor jeg har booket endnu 5 dage i centrum når jeg ikke kan lide storbyer. Vi har så god tid til at læse om alt det spændende der er at se derude på kontinentet, hvor lidt tid vi har når vi nu VIL se alt. Hvilken plan skal vi lægge? Vi er jo ingeniører – se det er et problem.
   Kommunen klarer tilfældigt nok sig selv tror jeg, selvom den og borgerne er uvisse om hvilket tab den nu er ude i. Det bliver heldigt for jer hvis alt går vel:-)

 2. Dejligt at i er ankommet ok. Pyt med bilen :o)

  Her er fem ting i kan bruge tiden på :

  1) På Dorrego-pladsen i Buenos Aires ældste kvarter, San Telmo kan opleves den berømte argentinske Tango.
  2)Om torsdagen kan opleves mødrenes march omkring Pirámide de Mayo.
  3)Se en fodboldkamp! (bonus info:nogle af verdens bedste fodboldspillere kommer fra Argentina)
  4)Få et par criadillas på restaurant Las Cabras på hjørnet af Fritz Roy og El Salvador i byens lystige kvarter.
  5) slut af med en tur på kirkegården og se Eva Peróns grav, nr 88 på Recoletakirkegården.

  KH os alle på Nordre Skovvej

  1. Tak for det Christian – spændende – vi kigger på det, og skriver et samlet indlæg om et par dage.
   Vi var ude at vandre 14 km i byen igår og har fundet nogle ting der skal tjekkes nærmere ud. Vi kom forbi en Dansk rødstens kirke. Tilfældigvis skulle der netop starte et dansk/spansk foredrag om de danske Dogme film i det tilstødende forsamlingshus. Det var vildt spændende at være med til, snakke med herboende Danskere, og opleve den danske atmosfære der var i forsamlingshuset. Hjemad kom vi igennem San Telmo hvor Tangoen lever. Der skal vi ud igen.

 3. Hej alle tre
  Dejligt at høre i er kommet godt derover. Mht sprog kunne tysk også være anvendeligt på de kanter .

  Håber i bliver mobil i næste uge og ellers finder i jo nok et alternativ

  Her viser vejret i Almuneca sig fra sin bedste side, så vi har både fået rørt svømmeføderne og vandret.

  Tak for sidst og vi glæder os til at høre fra jer

  Kh. Anni & Henrik

 4. Kære alle tre.
  Vi håber i hygger jer alle tre. Her går det godt. Nu ved alle hunde, at Chili er kommet til Give. Først lugte og derefter tisse.

 5. Mutter – det der er jo pinligt 🙂 Nå men godt den kan endnu.
  Vejret er blevet sol og ca 25 grader hver dag, så vi får også lagt vandret og jeg har badet for første i det Syd Atlantiske ocean – det er da bare dejligt. vi er lige nu i Montevideo – Uruguay, hvor det er DYRT at være.

 6. Hej alle tre
  Tak for sidst spændende læsning at fælge jer vi trykker alle ti tommelfingre for at de hoster op med bilen i morgen uden for meget bøvl så I kan komme derudaf og rigtig mærke on the Road stemningen

  1. Hej Helle Tak for det – vi har fået bilen, og jeg skal lige have skrevet et nyt indlæg nu mens muligheden er der. Vi fik bilen den 6. november – Fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *