Bil forsinket

Tidsfordriv i med lektier og Ipad i Buenos Aires

Vores bil er endnu engang meldt forsinket 🙁 .

Jeg (Flemming) har det lidt hårdt i byer, da jeg helst ikke er der, så det er sgu lidt hårdt at gå og vente. Samtidig er både Buenos Aires og Montevideo væsentlig dyrere at bo og leve i end vi er vant til fra vores rejser i Asien. I Buenos Aires bruger vi knap 1.00o kr. om dagen på at bo og spise. Det er jo lussinger på begge sider af hovedet!! Ikke rimeligt!! Det er ikke noget jeg kan lide……. Bilen var helt oprindelig, (da vi købte flybiletter) meldt ankomst den 26. oktober, dette blev så flyttet til den 29. oktober pga stormen Irma, inden vi landede (den 22. okt) blev dette flyttet igen til den 3-4 nov. – fint nok. Vi går rundt i Buenos Aires bliver vi enige om at tage til Montevideo i Uruguay, for at klargøre papirer for modtagelse af bilen, på diverse kontorer/stempler/underskrifter ved forskellige kontorer for at dette kan optimeres. Vi får at vide at vi ikke kan påbegynde noget som helst før den 4. nov hvor skibet har aflæsset, og den 4. nov er en lørdag, så vi kan påbegynde arbejdet mandag den 6. nov. Vi har så fået at vide at det kun tager nogle få timer – lad os nu se.  Nå men dette betyder at vi mindst skal være i Montevideo i 1 uge og vente. Det er overraskende endnu dyrere i Uruguay at leve og bo (mere end 1000kr/dag), så vi opsiger vores hotel for at flytte i en lejlighed, for at lave mad selv og spare penge.

Montevideo er en fin by og med 24 grader og badestrande  skal man vel ikke klage, men dette passer ikke ind i ingeniørens planer – vi burde være ude over stepperne- puha det er hårdt.

Lang-ferie-rejsens prøvelser er igang 🙂

Her tænker du på “Bil forsinket”

  1. Hej Alle. Godt at se I er vel fremme. Glæder mig til at se billeder med bilen på :). Hold humøret højt, hovedet koldt og fødderne varme. Mange hilsner fra hele VQ HQ i TREFOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *