Taganga dykning

Her åbner en helt ny verden sig. Vi tager et Padi open water dykkercertifikat gælder til 18 meter) her i Taganga. Det er formentlig et af de billigste steder i verden at tage det – 850.000 colombianske pesos hvilket svarer til 1.860 danske kroner – 3 dages kursus – med 6 dyk (blandet træning og dyk). Vi tager efterfølgende 4 dyk  på 2 yderligere ture.

Første vejrtrækning under vand er en helt speciel oplevelse

2 meninger om “Taganga dykning”

 1. Kære jer 3,

  Hvor må I være mættet af indtryk og oplevelser.
  Det har været utrolig spændende at følge med på jeres lange rejse, og vi har sendt jer mange tanker.

  Flot bilen har kunnet klare turen.

  Vi vil ønske jer en rigtig god tur hjem, for der varer vist ikke længe, inden I igen er i DK.

  Mange hilsner fra os.
  Ellen og Lars

  1. Ja vi er mættede, men bliver stadig imponeret over de folk vi møder – ikke mindst venligheden og gæstfriheden. Det er fedt at i (alle der har) har fulgt med. Ja bilen bliver sendt hjem til DK nu og vi følger efter den 23. maj. Inden da 7 dage i Cartagena mens bilen bliver sendt afsted (det tager 5-6 dage at ordne – til sammenligning tog det 20 minutter i Hamburg) og derefter har vi 6 dage i Florida.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *